Frangipane Pere Tarte

Frangipane Pere Tarte
Nevoie de o desert vegetarian? Torturile cu pere Frangipane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, jeleu de mere, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Frangipane Pere Tarte, Tarte Cu Zmeură Frangipane, și Tarta Cu Pere Și Frangipan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați migdalele și zahărul într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de unt, vanilie, sare și ou; procesați pentru a forma o pastă lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați restul de 1 1/2 linguri de unt într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la maxim 20 de secunde sau până când untul se topește. Aranjați 1 foaie de filo pe o tăietură sau pe altă suprafață de lucru (acoperiți restul de filo pentru a nu se usca); periați ușor cu unt. Se acoperă cu o altă foaie phyllo; periați ușor cu unt. Îndoiți stiva phyllo în jumătate pe lungime pentru a forma o stivă de 9 x 7 inci. Îndoiți ușor marginile filoului în sus spre centru pentru a crea o coajă de tartă cu margini de 4 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; înveliți coaja phyllo cu spray de gătit. Repetați procedura cu foile de phyllo rămase, untul și spray-ul de gătit pentru a forma 6 coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec de migdale peste fiecare coajă de tartă; acoperiți fiecare cu aproximativ 6 felii de pere ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți la 375 timp de 23 de minute sau până când phyllo este rumenit și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Puneți jeleul într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 20 de secunde sau până când jeleul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Ungeți jeleul uniform peste tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10
Notă de vin: aromele bogate, de pere și miere ale Pacific Rim Vin de Glacire Riesling (Washington, $1 4/375-mililitru) oferă cantitatea potrivită de dulceață (astfel încât să gustați vinul) fără a aburi tartele. Asigurați-vă că vinul este bine răcit pentru a-și scoate în evidență claritatea de curățare a Palatului. -- Scott Jones
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista