Franceză într-o clipită: provensal Sabls
Franceză într-o clipă: provensal Sabls Sabls ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 42 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, frunze de rozmarin, făină nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Franceză într-o clipă: midii și scoici provensale peste scoici, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer prevăzut cu accesoriul cu palete, cremă împreună untul, sarea, brânza și ierburile până când sunt combinate. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de silicon și adăugați oul.
Se amestecă până se combină. Va arăta puțin coagulat.
Adăugați făina și rulați mașina doar până când aluatul se adună (nu puteți vedea făină uscată) și nici o secundă în plus. Întoarceți aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și frământați de două până la trei ori, astfel încât aluatul să nu aibă buzunare de aer sau crăpături.
Rulați aluatul, folosind folia de plastic, într-un buștean de 10 inci. Se da la frigider 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați capetele zdrențuite de pe buștenul de aluat, apoi tăiați-le în runde de 1/4 inch.
Așezați rondele pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până când marginile sablelor sunt doar aurii, 15-17 minute.
Lăsați să stea 5 minute afară să se răcească, apoi transferați pe o grătar.
Se serveste cu o multime de rossimbrox!