Fotbal Tort Pops
Fotbal tort Pops ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 45. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ulei vegetal, chipsuri de ciocolată semidulce, glazură de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fotbal Tort Pops, Fotbal tort Pops și negrese, și Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți tortul conform instrucțiunilor cutiei și răciți complet. Spargeți în bucăți. Puls în procesor de alimente în firimituri fine, care lucrează în loturi.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană glazură în castron cu firimituri.
Se amestecă cu mâinile până când firimiturile sunt umezite și pot fi modelate ca argila, adăugând glazură suplimentară, 1 lingură. la un moment dat, dacă este necesar. Formați amestecul în forme de fotbal de 1 1/4 până la 1 1/2 inci; așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Așezați o bucată mare de polistiren pe o foaie de copt.
Se amestecă chips-uri de ciocolată și ulei în partea de sus a unui cazan dublu peste fierberea apei. Gatiti, amestecand des, pana cand ciocolata este neteda.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei calde. Dip partea de sus a ambarcațiunii stick sau acadea stick în ciocolată și introduceți partway într-una din mingi de fotbal. Scufundați fotbalul în ciocolată, lăsând excesul să se scurgă înapoi în castron. Introduceți capătul bățului în polistiren pentru a permite ciocolatei să se întărească în timp ce POP-urile sunt în poziție verticală. Repetați cu bilele de fotbal rămase. Puneți la frigider PoP - urile timp de 15 minute pentru a seta ciocolata.
Așezați chipsurile de ciocolată albă într-un castron sigur pentru microunde și cuptorul cu microunde la o putere de 50% până când tocmai s-a topit.
Bateti pana se omogenizeaza.
Transferați ciocolata albă într-o pungă de patiserie prevăzută cu un mic vârf simplu și șireturi de țeavă pe fiecare pop de fotbal. Se răcește până se fixează, aproximativ 5 minute.