Fondue Havarti-Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Fondue Havarti-Cheddar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză havarti, făină de aur, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Havarti cu Crostini de rozmarin, Omletă Havarti Cheddar Kale cu slănină, și Supă cremoasă de varză Havarti cu crutoane Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați brânzeturile și făina. Se agită până când brânza este acoperită cu făină. În oala de fondue, încălziți bulionul și laptele doar la foc mic peste setarea caldă/la foc mic.
Adăugați amestecul de brânză, aproximativ 1 cană la un moment dat, amestecând cu sârmă până se topește. Gatiti la cald / foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa usor. Se amestecă roșiile și ceapa.
Păstrați cald peste setarea caldă / la foc mic.
Se servește cu grisine și legume.