Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată

Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată
Gruyul fondue cu șalotă caramelizată este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, baghetă cu aluat, generos de nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Fondue gruyincromroyre cu șalotă caramelizată, Șalotă caramelizată și Fondue Gruyere, și Gruyincrucrore și fondue de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați eșalotă feliată subțire și saut 3 minute. Reduceți căldura la minim; presărați șalotă cu zahăr, sare și piper. Saut până când șalotele sunt caramelizate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ZahărZahăr
3
Transferați șalotele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1 1/2 căni de vin în tigaie; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă vinul într-o cratiță medie grea; se pune la foc mediu-mic. Aruncați brânza cu făină într-un castron mediu pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Adăugați jumătate de șalotă caramelizată în vin; adăugați amestecul de brânză cu pumni, amestecând până când brânza se topește și este netedă înainte de a adăuga mai mult. Subțire cu mai mult vin dacă amestecul este prea gros. Condimentează cu nucșoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
VinVin
7
Transferați amestecul de brânză în oala de fondue. Setați oala peste lumânare sau arzător de căldură conservat. Top fondue cu șalotă caramelizată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista