Fondue Elvețiană Clasică

Fondue Elvețiană Clasică
Fondue Elvețiană clasică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 164 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză gruyincrucrore, coniac de cireșe, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Elvețiană Clasică, Fondue Elvețiană Clasică, și Fondue Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți vinul și sucul de lămâie la fierbere mică într-o cratiță grea; adăugați brânzeturi, piper și nucșoară, dacă doriți. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând constant, 5 până la 7 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți împreună amidon de porumb și coniac de cireșe. Se amestecă amestecul în brânză; gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
BrânzăBrânză
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se servește cu pâine cubată sau legume aburite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista