Fondue Elvețiană Clasică
Fondue Elvețiană clasică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 164 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză gruyincrucrore, coniac de cireșe, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Elvețiană Clasică, Fondue Elvețiană Clasică, și Fondue Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți vinul și sucul de lămâie la fierbere mică într-o cratiță grea; adăugați brânzeturi, piper și nucșoară, dacă doriți. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând constant, 5 până la 7 minute sau până când brânza se topește.
Bateți împreună amidon de porumb și coniac de cireșe. Se amestecă amestecul în brânză; gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana se ingroasa.
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Se servește cu pâine cubată sau legume aburite.