Fondue De Creveți

Fondue De Creveți
Fondue de creveți este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos worcestershire, cremă de brânză, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Creveți Bouillabaisse Fondue, Scoică, creveți și Fondue de pește, și Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway.

Instrucțiuni

1
Topiți smântână, cremă de brânză, supă de creveți, sos Worcestershire și sare de usturoi la foc mic într-o oală de dimensiuni medii. Gatiti pana se topesc impreuna si amestecul are o textura cremoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sare De UsturoiSare De Usturoi
SmântânăSmântână
CrevețiCreveți
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă amestecul într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se servește fierbinte.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista