Fondue de ciocolata caramel

Fondue de ciocolata caramel
Reteta Fondue de Ciocolata Caramel se poate face in aproximativ 10 minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 728 de calorii . Pentru 1,9 USD per porție , primești o garnitură care servește 8. Mergi la magazin și ia piersici, lapte, biscuiți Graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Tartelele cu ciocolată și caramelele , batoanele de caramel cu migdale și ciocolata și batoanele de covrigi cu ciocolată și caramelul sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata într-un boiler sau într-un castron mare pus peste apă clocotită sau în cuptorul cu microunde pentru câteva minute la MARE (amestecând în fiecare minut). Se amestecă sosul de caramel și laptele până se omogenizează și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Pungă (16 Uncii) Bucăți De Ciocolată Semidulce1 Pungă (16 Uncii) Bucăți De Ciocolată Semidulce
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se ia de pe foc și se transferă într-un bol de servire. Aranjați fructele, prăjitura și alte bunătăți în jurul amestecului de ciocolată și începeți să vă înmuiați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista