Fondue de brânză simplă și delicioasă
Fondue de brânză simplă și delicioasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 6,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 760 calorii. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fondue Simplă De Brânză Elvețiană, Fondue Simplă De Ciocolată, și Fondue Simplă De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi; se amestecă sare. Aduceți apa la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii și dați deoparte.
Amestecați amidonul de porumb și lichiorul kirsch împreună într-un castron mic până când formează o pastă; pus deoparte.
Combinați vinul alb și usturoiul într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la foc mic. Bateți încet brânza Emmentaler și Gruyere, aproximativ 1/2 cană odată, permițând fiecărui lot să se topească înainte de a amesteca în următorul. Se amestecă un model aleatoriu pentru a preveni aglomerarea brânzei într-o bilă.
Bateți amestecul de amidon de porumb și nucșoară în sosul de brânză; se amestecă și se fierbe la foc mic până se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Transferați amestecul de brânză într-o oală de fondue.
Se servește cu cartofii roșii fierți și pâinea franceză pentru scufundare; garnisiți cu ceapă perlată și cornichoni.