Sparanghel cu brânză albastră

Sparanghel cu brânză albastră
Sparanghelul cu brânză albastră este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână sparanghel, oțet de vin roșu, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 70%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bacon Albastru Sparanghel Brânză, Rulouri De Sparanghel Cu Brânză Albastră, și Sparanghel-Brânză Albastră Canap.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță mare de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mic, combinați brânza, arpagicul, uleiul, oțetul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați sparanghelul într-un vas de 15 inchi. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; top cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți, neacoperit, la 375 CP timp de 4-5 minute sau până când brânza începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista