Sparanghel cu brânză albastră
Sparanghelul cu brânză albastră este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână sparanghel, oțet de vin roșu, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 70%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bacon Albastru Sparanghel Brânză, Rulouri De Sparanghel Cu Brânză Albastră, și Sparanghel-Brânză Albastră Canap.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță mare de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute sau până când sunt crocante.
Într-un castron mic, combinați brânza, arpagicul, uleiul, oțetul și piperul.
Transferați sparanghelul într-un vas de 15 inchi. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; top cu amestec de brânză.
Coaceți, neacoperit, la 375 CP timp de 4-5 minute sau până când brânza începe să se topească.