Fondant Laminat De Casă
Rețeta de Fondant laminat de casă poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână scurtarea legumelor, extract clar de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Fondant Clasic Laminat, Fondant Laminat Cu Marshmallow, și Fondant Laminat Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Amestecați siropul de porumb, scurtarea legumelor și sarea într-un castron mare. Bateți în extract clar de vanilie și amidon de porumb. Amestecați încet zahărul cofetarilor, aproximativ 1 cană la un moment dat, amestecând bine zahărul de fiecare dată înainte de a adăuga următoarea cană. Fondantul va deveni din ce în ce mai rigid; dacă este prea lipicios, adăugați mai mult amidon de porumb și zahăr de cofetărie pentru a face un aluat ușor de prelucrat.
Întoarceți fondantul pe o suprafață de lucru pudrată generos cu amidon de porumb; rulați la grosimea dorită.