Foie Hach8
Foie Hach ar putea fi doar fel de mâncare parte pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ficat de pui, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Hache Parmentier, Broccoli Hache, și Carottes saut cumin et boeuf Hach recette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grăsimea de pui într-o tigaie și sotati ceapa la foc moderat, rotind frecvent, timp de aproximativ 1/2 oră sau mai mult, până când este moale și aproape neagră. Puteți adăuga o lingură de miere pentru a le ajuta să le caramelizeze.
Saut cca. ficat de pui în grăsimea în care ceapa fierte la foc foarte mare pentru a se prăji bine. Nu gătiți prea mult. Ficatul poate fi încă roșu în interior, dar rezistă tentației de a le găti mai departe. Când este suficient de rece pentru a manipula, separați lobii și tăiați fiecare în două sau trei bucăți.
Tăiați oul și pliați cu grijă ceapa, ficatul, sarea și piperul.
Serviți cu pâine prăjită sau biscuiți.