Flori De Primăvară
Reteta Flori de primăvară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 546 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână glazură de vanilie, roz, paie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori De Prăjituri De Primăvară, Flori De Prăjituri De Primăvară, și AHI de primăvară cu cartofi noi, sos de mărar, iaurt și flori de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un tăietor de prăjituri în formă de floare sau foarfece mici, tăiați 12 flori din 2 curele acre.
Tăiați cât mai multe frunze de 1 " din centurile acre rămase cu foarfece. Ciupiți capătul fiecărei frunze pentru a crea o tulpină; pus deoparte.
Amestecați glazura și coaja de lămâie într-un castron; lingura 2 linguri. într-o pungă cu fermoar. Împărțiți amestecul de glazură rămas între 2 boluri; nuanță 1 glazură roz cu colorant alimentar roșu.
Întindeți un cupcake cu amestec de glazură roz. Deasupra, formați un inel de jeleu roz, unul lângă altul, urmând marginea exterioară a cupcake; adăugați un alt inel chiar în interiorul primului.
Așezați o floare verde în centru. Repetați cu alte cupcakes, alternând culorile glazurii și jeleului.
Decupați un colț mic din punga ziplock umplută cu amestec de glazură; pipă un punct în centrul florilor verzi și deasupra cu o ciocolată acoperită cu bomboane.
Pentru a face gărgăriță: Pipeți un punct de amestec de glazură deasupra unui cupcake și atașați o bomboană în formă de inimă. Strângeți glazura de ciocolată într-o pungă de ziplock, tăiați un colț mic, apoi țeava pe cap, o linie și puncte pe inimă. Repetați cu bomboanele inimii rămase.
Așezați fiecare cupcake finit într-o căptușeală decorativă de hârtie și aranjați pe un platou de servire. Folosiți paie acre ca tulpini de flori și așezați frunzele rezervate de-a lungul tulpinilor.