Florile de dovleac umplute cu Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 426 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați flori de dovlecei, roșii de prune, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Flori de dovleac prăjite umplute cu Ricotta, Flori de dovleac cu Ricotta Pimento, și Flori De Dovlecel Umplute Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fulgii de usturoi si ardei rosu in ulei intr-o cratita grea de 2 litri la foc mediu, amestecand, pana cand usturoiul este auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați roșiile, apa, zahărul și 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Se amestecă împreună ricotta, gălbenușul, menta, 1/3 cană parmezan și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2
Deschideți cu grijă fiecare floare și umpleți cu aproximativ 2 lingurițe rotunjite umplutură de ricotta, răsucind ușor capătul florii pentru a închide umplutura. (Este posibil să aveți umplutură rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3
Bateți împreună făina, rămânând 1/3 cană parmezan, 1/4 linguriță sare și seltzer într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Apă Spumantă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul de 1/2 inch până la 375 km f într-o tigaie grea de 10 inci. Între timp, înmuiați jumătate din flori în aluat pentru a acoperi subțire. Se prăjesc florile acoperite, întorcându-se o dată, până devin aurii, în total 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Înveliți și prăjiți florile rămase. (Ulei de retur la 375. F între loturi.) Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Se servește cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1
Sosul de roșii și umplutura de ricotta pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite. Reîncălziți sosul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt