Florile de dovleac umplute cu Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 426 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați flori de dovlecei, roșii de prune, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Flori de dovleac prăjite umplute cu Ricotta, Flori de dovleac cu Ricotta Pimento, și Flori De Dovlecel Umplute Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fulgii de usturoi si ardei rosu in ulei intr-o cratita grea de 2 litri la foc mediu, amestecand, pana cand usturoiul este auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați roșiile, apa, zahărul și 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
1
Se amestecă împreună ricotta, gălbenușul, menta, 1/3 cană parmezan și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2
Deschideți cu grijă fiecare floare și umpleți cu aproximativ 2 lingurițe rotunjite umplutură de ricotta, răsucind ușor capătul florii pentru a închide umplutura. (Este posibil să aveți umplutură rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3
Bateți împreună făina, rămânând 1/3 cană parmezan, 1/4 linguriță sare și seltzer într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Apă Spumantă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul de 1/2 inch până la 375 km f într-o tigaie grea de 10 inci. Între timp, înmuiați jumătate din flori în aluat pentru a acoperi subțire. Se prăjesc florile acoperite, întorcându-se o dată, până devin aurii, în total 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Înveliți și prăjiți florile rămase. (Ulei de retur la 375. F între loturi.) Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Se servește cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1
Sosul de roșii și umplutura de ricotta pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite. Reîncălziți sosul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt