Florentinii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 28. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de migdale, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Încercați Florentini, Florentini, și Florentini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
3
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Amestecați migdalele, făina și coaja într-un bol mediu. Amestecați zahărul, untul, smântâna și mierea într-o cratiță medie grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
(65 Fursecuri)
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
4
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă amestecul de migdale. Se răcește aluatul timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Folosind 2 lingurițe de bătut pentru fiecare fursec, lingurați 8 movile de bătut pe foaia de copt pregătită, distanțându-se uniform (fursecurile se vor răspândi). Aplatizați ușor aluatul cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Salam Tare, Tăiat Julienne
5
Coaceți prăjiturile până când sunt dantelate și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Glisați ușor hârtia pergament cu fursecurile pe un suport și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
6
Transferați cookie-urile pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, căptușind foile de copt cu pergament curat pentru fiecare lot. (Cookie-urile pot fi făcute până în acest moment 2 luni înainte. Se răcește complet, apoi se păstrează etanș la congelator. Dezghețați înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Amestecați ciocolata într-un bol așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
8
Întindeți ciocolata topită pe fundul a 1 fursec. Sus cu un al doilea cookie, partea de jos în jos, apăsând ușor pentru a adera. Repetați cu cookie-urile rămase și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)