Fleur De Sel Caramel Crunch cupe
Fleur De Sel Caramel Crunch Cups ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 31. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nuci de macadamia, bețișoare de covrig grosolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Înghețată Caramel-Fleur De Sel, Tort cu cană Caramel-Fleur De Sel, și Bomboanele caramel Fleur De Sel ale lui zombpa.
Instrucțiuni
Combinați smântâna grea și caramelele într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la maxim 2 până la 3 minute sau până când caramelele sunt topite, amestecând după fiecare minut. Se amestecă nuci, covrigi și vanilie. Se amestecă amestecul în folie de 45 (1 1/2") petits patru căni ușor unse cu spray de gătit, umplând fiecare două treimi pline; se răcește complet.
Așezați bucățile de ciocolată într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la 1 minut sau până se topește; se amestecă până se omogenizează. Lingurați ciocolata uniform peste caramel în cupe; se răcește ușor.
Presărați cu fleur de sel și lăsați cupele de bomboane să se stabilească complet. Păstrați cupele de bomboane într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat.