Fleică Panglică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați panglica de carne. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, făina de auto-creștere, mazărea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fleică Panglică Albastră, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru aluatul de biscuiți: folosind un blender de patiserie sau două cuțite de masă, tăiați scurtarea în făină într-un bol mediu până seamănă cu făina grosieră. Folosiți o furculiță pentru a amesteca laptele de unt pentru a face un aluat moale sau până când aluatul se reunește și părăsește părțile laterale ale bolului. Continuați să amestecați cu furculița până când toată făina este prelucrată în aluat, apoi întoarceți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați de trei sau patru ori până când este netedă și ușor de gestionat.
Pentru fleică: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu spray de gătit.
Combinați carnea de vită, ceapa, sarea și piperul într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu până când carnea se rumeneste, 12-15 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă făina și 1/3 cană din lichidul de roșii rezervat.
Scoateți 1 cană din acest amestec de carne și dați deoparte.
Adăugați roșiile și mazărea în amestecul rămas din tigaie. Pune deoparte.
Pe o suprafață bine făinată, rotiți aluatul de biscuiți într-un dreptunghi mare de aproximativ 1/2 inch grosime.
Întindeți cana rezervată de amestec de carne subțire peste aluat, apoi rulați aluatul ca o rolă de jeleu, începând de la o margine lungă.
Așezați ruloul pe foaia de copt pregătită. Folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați felii de 1 inch aproape până la fundul rolei. Pentru a expune o parte din umplutură, trageți felii alternative la stânga și la dreapta.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute
Reîncălziți amestecul de carne de vită și legume. Feliați pâinea coaptă și lingurați o parte din amestecul fierbinte de legume și carne peste fiecare felie.