Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel

Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel
Rețeta fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 504 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, sherry, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel, Pere prăjite cu sos de Caramel, și Pere prăjite cu sare cu sos de Caramel.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de lapte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați zahăr, făină, vanilie și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
3
Bateți până se dizolvă zahărul. Aduceți 1 1/2 căni de lapte la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu. Treceți treptat laptele în amestecul de gălbenuș. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Gatiti pana cand crema se ingroasa si fierbe, amestecand continuu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă untul și se amestecă până se topește. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Topiți untul într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr și gătiți până când amestecul este chihlimbar adânc, amestecând constant, aproximativ 8 minute (amestecul va fi granulat). Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați smântână (amestecul va bule). Se amestecă până când bucățile de caramel se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
CremăCremă
4
Adăugați dovleacul; se amestecă până se încălzește. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă merele, perele și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați untul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se încălzește la cuptor până când untul se topește și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Adăugați fructe pe foaia de copt și aruncați cu unt. Prăjiți până când fructele sunt moi și aurii, întorcându-se cu spatula metalică la fiecare 15 minute, aproximativ 1 oră. Fructe reci pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați degetele, cu fața plată în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Periați cu Sherry. Linia de jos a vasului de sticlă de 2 sau 3 litri, cu un singur strat de ladyfingers, sherry în sus. Linia de jos marginea cu 1 rând de ladyfingers, partea Sherry în, apăsând ușor împotriva antena. Puneți jumătate din crema de patiserie în vasul căptușit; blat neted. Acoperiți cu jumătate de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
FructeFructe
3
Stropiți peste 1/2 cană sos de caramel. Linia marginea vasului cu al doilea rând de ladyfingers, partea Sherry în. Acoperiți fructele cu un singur strat de degete. Lingura crema de patiserie rămasă peste. Acoperiți cu fructele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
FructeFructe
4
Stropiți fructele cu 1/2 cană sos de caramel. Linia marginea vasului cu al treilea rând de ladyfingers, partea Sherry în. Se răcește cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
FructeFructe
5
Bateți smântâna, zahărul și vanilia în castron până când amestecul deține vârfuri. Umpleți punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de rozetă cu frișcă și țeavă peste fleac (sau lingură frișcă peste). (Poate fi pregătit cu 3 ore înainte; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
6
Stropiți frisca cu 2 linguri sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
FrișcăFrișcă
7
Periați feliile de pere cu suc de lămâie; aranjați decorativ deasupra frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
8
Serviți, trecând separat sosul de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista