Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel
Rețeta fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 504 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, sherry, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel, Pere prăjite cu sos de Caramel, și Pere prăjite cu sare cu sos de Caramel.
Instrucțiuni
1
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de lapte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați zahăr, făină, vanilie și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
3
Bateți până se dizolvă zahărul. Aduceți 1 1/2 căni de lapte la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu. Treceți treptat laptele în amestecul de gălbenuș. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Gatiti pana cand crema se ingroasa si fierbe, amestecand continuu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Lapte
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se adaugă untul și se amestecă până se topește. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Topiți untul într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr și gătiți până când amestecul este chihlimbar adânc, amestecând constant, aproximativ 8 minute (amestecul va fi granulat). Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Adăugați smântână (amestecul va bule). Se amestecă până când bucățile de caramel se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Cremă
4
Adăugați dovleacul; se amestecă până se încălzește. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă merele, perele și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Măr
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați untul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se încălzește la cuptor până când untul se topește și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Adăugați fructe pe foaia de copt și aruncați cu unt. Prăjiți până când fructele sunt moi și aurii, întorcându-se cu spatula metalică la fiecare 15 minute, aproximativ 1 oră. Fructe reci pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați degetele, cu fața plată în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Periați cu Sherry. Linia de jos a vasului de sticlă de 2 sau 3 litri, cu un singur strat de ladyfingers, sherry în sus. Linia de jos marginea cu 1 rând de ladyfingers, partea Sherry în, apăsând ușor împotriva antena. Puneți jumătate din crema de patiserie în vasul căptușit; blat neted. Acoperiți cu jumătate de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
8 Lingurite Lichior RumChata
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fructe
3
Stropiți peste 1/2 cană sos de caramel. Linia marginea vasului cu al doilea rând de ladyfingers, partea Sherry în. Acoperiți fructele cu un singur strat de degete. Lingura crema de patiserie rămasă peste. Acoperiți cu fructele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Cremă De Patiserie
8 Lingurite Lichior RumChata
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fructe
4
Stropiți fructele cu 1/2 cană sos de caramel. Linia marginea vasului cu al treilea rând de ladyfingers, partea Sherry în. Se răcește cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
8 Lingurite Lichior RumChata
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fructe
5
Bateți smântâna, zahărul și vanilia în castron până când amestecul deține vârfuri. Umpleți punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de rozetă cu frișcă și țeavă peste fleac (sau lingură frișcă peste). (Poate fi pregătit cu 3 ore înainte; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Vanilie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
Bol
6
Stropiți frisca cu 2 linguri sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Frișcă
7
Periați feliile de pere cu suc de lămâie; aranjați decorativ deasupra frisca.