Fleac De Căpșuni-Rubarbă
Strawberry-rubarbă fleac ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 231 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, căpșunile, toppingul biciuit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fleac De Căpșuni-Rubarbă, Fleac De Rubarbă Cu Căpșuni, și Fleac De Căpșuni-Rubarbă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți F. faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o pâine de 9 inci sau două pâini de 8 inci, folosind apă și ouă. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați rubarba, zahărul și sucul de portocale.
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este frageda si amestecul incepe sa se ingroase usor. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Se amestecă căpșunile feliate.
În timp ce amestecul de rubarbă se răcește, într-o cratiță de 2 litri, amestecați amestecul de budincă și laptele. Gatiti la foc mediu 6-7 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe. Se răcește 15 minute. Apăsați folie de plastic direct pe budincă pentru a preveni formarea unui strat dur deasupra. Se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește. Îndoiți în topping biciuit.
Tăiați tortul de lire orizontal în jumătate.
Întindeți marmelada peste jumătatea inferioară. Sus cu jumătatea superioară.
Așezați 9 felii în partea de jos a 2 1/2-la 3-quart fleac sau castron de servire.
Puneți jumătate din amestecul de rubarbă peste tort; se acoperă cu jumătate din budincă. Repetați straturile cu tortul rămas, amestecul de rubarbă și budinca. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Aranjați căpșuni întregi deasupra fleacului.
Se ornează cu coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.