Fleac De Căpșuni-Rubarbă

Fleac De Căpșuni-Rubarbă
Strawberry-rubarbă fleac ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 231 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, căpșunile, toppingul biciuit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fleac De Căpșuni-Rubarbă, Fleac De Rubarbă Cu Căpșuni, și Fleac De Căpșuni-Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți F. faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o pâine de 9 inci sau două pâini de 8 inci, folosind apă și ouă. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați rubarba, zahărul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este frageda si amestecul incepe sa se ingroase usor. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Se amestecă căpșunile feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
4
În timp ce amestecul de rubarbă se răcește, într-o cratiță de 2 litri, amestecați amestecul de budincă și laptele. Gatiti la foc mediu 6-7 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe. Se răcește 15 minute. Apăsați folie de plastic direct pe budincă pentru a preveni formarea unui strat dur deasupra. Se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Tăiați tortul de lire orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
6
Întindeți marmelada peste jumătatea inferioară. Sus cu jumătatea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tăiați în 18 felii.
8
Așezați 9 felii în partea de jos a 2 1/2-la 3-quart fleac sau castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți jumătate din amestecul de rubarbă peste tort; se acoperă cu jumătate din budincă. Repetați straturile cu tortul rămas, amestecul de rubarbă și budinca. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
10
Aranjați căpșuni întregi deasupra fleacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
11
Se ornează cu coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista