Flapjacks de morcov ale lui Rudolph
Flapjacks morcov Rudolph ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acest mic dejun are 217 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 88 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de morcovi, caise, zahăr brun deschis și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Briose de morcovi cu bulgăre de zăpadă ale lui Rudolph, Rolo Rudolph, și Spritzer-ul lui Rudolph.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Tapetați o formă de copt pătrată de 18 cm cu hârtie rezistentă la grăsimi. Topiți untul, siropul auriu și zahărul într-o tigaie mare.
Se amestecă în ovăz laminat, morcovi, coajă de portocală, caise, scorțișoară și semințe de dovleac. Se amestecă totul bine, apoi se împachetează în cositorul pregătit, împingând ferm în jos.
Coaceți timp de 40-45 de minute, apoi răciți în formă înainte de a tăia în 16 pătrate.