Flank Steak Pitas ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD per porție. O porție conține 354 de calorii, 31 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați sos thailandez chili, friptură de vită, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este solid. Flank Steak Pitas for Two, Greek Steak Pitas și Mediterranean Steak & Egg Pitas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Turnați 1/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scurgeți și aruncați marinata. Carnea de vită la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se lasa sa stea 10 minute.
5
Între timp, grătar pitas, descoperite, la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește. Tăiați carne de vită în felii subțiri peste bob. Într-un castron mare, aruncați carnea de vită, salata verde și marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.