Flan de morcovi cu firimituri de cimbru

Flan de morcovi cu firimituri de cimbru
Rețeta Flan de morcovi cu firimituri de cimbru ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 257 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet grosier, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Roșii Coapte Cu Pesmet Integral De Grâu Și Cimbru, Stran De Primăvară Și Flan De Cimbru, și Flan de roșii Cherry, cimbru și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o farfurie de plăcintă din sticlă de 10 inci și presărați-o ușor cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
3
Într-o cratiță mare, aburiți morcovii și usturoiul până când sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați morcovii și usturoiul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se toarnă smântâna grea și laptele și se procesează pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
LapteLapte
6
Adăugați ouăle, 2 linguri de parmezan, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și procesați amestecul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
7
Se toarnă amestecul de flan în placa de plăcintă pregătită. Puneți placa de plăcintă într-o tigaie de prăjire superficială și adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Coaceți timp de 40 de minute sau până când flanul este doar setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Între timp, într-un castron mic, aruncați firimiturile de pâine cu untul topit, cimbru și restul de 2 linguri de parmezan. Condimentați firimiturile de cimbru cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
UntUnt
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scoateți flanul din Baia de apă. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Presărați flanul cu firimiturile de cimbru și fierbeți timp de 30 de secunde, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
12
Tăiați în 6 pene și serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista