Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac

Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac
Reteta Flan dovleac cu semințe de dovleac Praline ar putea satisface pofta Europeană în jurul 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tequila premium de agave de aur, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac, Tort de tigaie cu pralină de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, și Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Încălziți un vas de sufle de 2 litri sau o caserolă ceramică rotundă în mijlocul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Gatiti 1 cana de zahar intr-o cratita uscata de 2 litri la foc moderat, amestecand incet cu o furculita, pana se topeste si se rumeneste. Gatiti caramelul fara sa amestecati, rotind tigaia, pana la auriu adanc, aproximativ 5 minute. Îndepărtați rapid și cu grijă vasul fierbinte din cuptor și turnați imediat caramelul în vas, înclinându-l pentru a acoperi fundul și părțile laterale. (Lăsați cuptorul pornit.) Continuați să vă înclinați pe măsură ce caramelul se răcește și se îngroașă suficient pentru a rămâne pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se scaldă laptele integral cu lapte evaporat într-o cratiță și se îndepărtează de la foc. Bateți ouăle și zahărul rămas cu un mixer electric până când este neted și cremos. Bateți în sare, dovleac, tequila și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
(aroma Originala)(aroma Originala)
TequilaTequila
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se toarnă amestecul de lapte printr-o sită într-un bol și se bate în amestecul de dovleac într-un flux lent până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se toarnă cremă peste caramel în vas și se pune într-o baie de apă cu apă fierbinte de 1 inch. Puneți tigaia în mijlocul cuptorului și reduceți temperatura la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți până se rumenesc deasupra și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 1 1/4 ore, posibil mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Scoateți vasul din Baia de apă și transferați-l într-un suport pentru a se răci. Se răcește flanul, acoperit, până la rece, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
10
Pentru a desface tarta, înmuiați scurt fundul vasului de sufle (20 până la 30 de secunde) într-o baie de apă caldă. Apoi, rulați un cuțit subțire în jurul flanului pentru a slăbi de pe părțile laterale ale vasului. Wiggle fel de mâncare dintr-o parte în alta și, atunci când flan se mișcă liber în vas, inversați un platou mare de servire cu o buză peste vas. Ținând vasul și platoul în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe platou. Caramelul se va revărsa peste și în jurul lui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Tăiați flanul în pene și serviți cu caramel spooned peste și cu cioburi de pralină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
PralinePraline
12
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Ungeți ușor o foaie mare de folie pe o foaie de copt și păstrați-o caldă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Gatiti zaharul, apa si un varf de sare intr-o cratita grea de 2 litri adanca la foc moderat, amestecand incet cu o furculita metalica, pana se topeste si se rumeneste. Gatiti caramelul fara agitare, rotind tigaia, pana cand este auriu adanc. Se amestecă imediat semințele de dovleac și se toarnă rapid pe folie, răspândindu-se într-o foaie subțire înainte de a se întări. (Dacă caramelul se întărește și este dificil de răspândit, puneți-l într-un cuptor de 400 de grade F până când este suficient de cald pentru a se răspândi, 1 până la 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Se răcește pralina pe foaia de copt pe un suport până se întărește complet, apoi se rupe în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Eticheta Vina Herminia Lady Herminia Tempranillo cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, feisty, nonconformist și determinat, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea chestiunii comunității sale și a contestării normelor stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas al VI-lea Elixta Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să inspire poveștile tale uimitoare și să creeze momente de neuitat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista