Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac
Reteta Flan dovleac cu semințe de dovleac Praline ar putea satisface pofta Europeană în jurul 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tequila premium de agave de aur, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac, Tort de tigaie cu pralină de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, și Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți un vas de sufle de 2 litri sau o caserolă ceramică rotundă în mijlocul cuptorului.
Gatiti 1 cana de zahar intr-o cratita uscata de 2 litri la foc moderat, amestecand incet cu o furculita, pana se topeste si se rumeneste. Gatiti caramelul fara sa amestecati, rotind tigaia, pana la auriu adanc, aproximativ 5 minute. Îndepărtați rapid și cu grijă vasul fierbinte din cuptor și turnați imediat caramelul în vas, înclinându-l pentru a acoperi fundul și părțile laterale. (Lăsați cuptorul pornit.) Continuați să vă înclinați pe măsură ce caramelul se răcește și se îngroașă suficient pentru a rămâne pe loc.
Se scaldă laptele integral cu lapte evaporat într-o cratiță și se îndepărtează de la foc. Bateți ouăle și zahărul rămas cu un mixer electric până când este neted și cremos. Bateți în sare, dovleac, tequila și condimente.
Se toarnă amestecul de lapte printr-o sită într-un bol și se bate în amestecul de dovleac într-un flux lent până se combină bine.
Se toarnă cremă peste caramel în vas și se pune într-o baie de apă cu apă fierbinte de 1 inch. Puneți tigaia în mijlocul cuptorului și reduceți temperatura la 350 de grade F.
Coaceți până se rumenesc deasupra și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 1 1/4 ore, posibil mai mult.
Scoateți vasul din Baia de apă și transferați-l într-un suport pentru a se răci. Se răcește flanul, acoperit, până la rece, cel puțin 6 ore.
Pentru a desface tarta, înmuiați scurt fundul vasului de sufle (20 până la 30 de secunde) într-o baie de apă caldă. Apoi, rulați un cuțit subțire în jurul flanului pentru a slăbi de pe părțile laterale ale vasului. Wiggle fel de mâncare dintr-o parte în alta și, atunci când flan se mișcă liber în vas, inversați un platou mare de servire cu o buză peste vas. Ținând vasul și platoul în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe platou. Caramelul se va revărsa peste și în jurul lui.
Tăiați flanul în pene și serviți cu caramel spooned peste și cu cioburi de pralină.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Ungeți ușor o foaie mare de folie pe o foaie de copt și păstrați-o caldă în cuptor.
Gatiti zaharul, apa si un varf de sare intr-o cratita grea de 2 litri adanca la foc moderat, amestecand incet cu o furculita metalica, pana se topeste si se rumeneste. Gatiti caramelul fara agitare, rotind tigaia, pana cand este auriu adanc. Se amestecă imediat semințele de dovleac și se toarnă rapid pe folie, răspândindu-se într-o foaie subțire înainte de a se întări. (Dacă caramelul se întărește și este dificil de răspândit, puneți-l într-un cuptor de 400 de grade F până când este suficient de cald pentru a se răspândi, 1 până la 2 minute.)
Se răcește pralina pe foaia de copt pe un suport până se întărește complet, apoi se rupe în bucăți mari.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Eticheta Vina Herminia Lady Herminia Tempranillo cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, feisty, nonconformist și determinat, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea chestiunii comunității sale și a contestării normelor stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas al VI-lea Elixta Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să inspire poveștile tale uimitoare și să creeze momente de neuitat.