Flan de conopidă și Broccoli cu spanac bechamel

Flan de conopidă și Broccoli cu spanac bechamel
Flanul de conopidă și Broccoli cu spanac Bechamel este o rețetă Europeană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, frunze de spanac pentru copii, flori de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Flan De Conopida Si Broccoli Cu Spanac B-Chamel, Conopida Cu Sos Bechamel, și Paste bechamel cu spanac și pui la cuptor.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida si broccoli intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând 2/3 cană lichid de gătit.
3
Transferați legumele într-un castron mare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Clătiți spanacul, apoi aruncați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se scurge și se răcește. Strângeți spanacul uscat; se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
6
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați făină și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în lapte și rezervați 2/3 cană de lichid de gătit vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți constant la foc mediu până când sosul se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Folosind degetele, zdrobiți grosolan conopida și broccoli în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați sos de spanac B și sos; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Unt 1 vas de copt de 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Răspândiți amestecul de legume în vasul pregătit. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
12
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți flanul până se umflă și se încălzește, aproximativ 25 de minute dacă este la temperatura camerei și 35 de minute dacă este răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista