Flan de conopidă și Broccoli cu spanac bechamel
Flanul de conopidă și Broccoli cu spanac Bechamel este o rețetă Europeană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, frunze de spanac pentru copii, flori de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Flan De Conopida Si Broccoli Cu Spanac B-Chamel, Conopida Cu Sos Bechamel, și Paste bechamel cu spanac și pui la cuptor.
Instrucțiuni
Gatiti conopida si broccoli intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, rezervând 2/3 cană lichid de gătit.
Transferați legumele într-un castron mare. Mișto.
Clătiți spanacul, apoi aruncați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când se ofilesc.
Se scurge și se răcește. Strângeți spanacul uscat; se toaca marunt.
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Adăugați făină și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în lapte și rezervați 2/3 cană de lichid de gătit vegetal.
Bateți constant la foc mediu până când sosul se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul și brânza.
Folosind degetele, zdrobiți grosolan conopida și broccoli în castron.
Adăugați sos de spanac B și sos; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Unt 1 vas de copt de 1/2 litru.
Răspândiți amestecul de legume în vasul pregătit. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți flanul până se umflă și se încălzește, aproximativ 25 de minute dacă este la temperatura camerei și 35 de minute dacă este răcit.