Flanul de conopidă și Broccoli cu spanac Bechamel este o rețetă Europeană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, frunze de spanac pentru copii, flori de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Flan De Conopida Si Broccoli Cu Spanac B-Chamel, Conopida Cu Sos Bechamel, și Paste bechamel cu spanac și pui la cuptor.
Instrucțiuni
1
Gatiti conopida si broccoli intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, rezervând 2/3 cană lichid de gătit.
3
Transferați legumele într-un castron mare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Clătiți spanacul, apoi aruncați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se scurge și se răcește. Strângeți spanacul uscat; se toaca marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
6
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați făină și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în lapte și rezervați 2/3 cană de lichid de gătit vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Bateți constant la foc mediu până când sosul se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute. Se amestecă spanacul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Folosind degetele, zdrobiți grosolan conopida și broccoli în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați sos de spanac B și sos; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Unt 1 vas de copt de 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spanac
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Răspândiți amestecul de legume în vasul pregătit. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Coaceți flanul până se umflă și se încălzește, aproximativ 25 de minute dacă este la temperatura camerei și 35 de minute dacă este răcit.