Flan De Cocos

Flan De Cocos
Rețeta Flan de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 335 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gălbenușuri de ou, ouă, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Flan De Coco (Flan de cocos), Flan de cocos (Flan De Coco), și Flan De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Aranjați șase căni de cremă de 3/4 cană în tigaie de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă în nucă de cocos. Împărțiți amestecul între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
4
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți flanele până când sunt așezate în centru, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți flanele din tigaie și dați-le la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista