Fisticul Sărat Fragil
Fisticul sărat fragil ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 128 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sare de mare cenușie grosieră, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fistic Fragil, Fistic Fragil, și Fistic Fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie de pergament; pulverizați cu spray antiaderent și setaside.
Bateți zahărul, siropul de porumb și3 linguri de apă într-o cratiță medie. Stirover căldură medie până când zahărul se dizolvă.Se potrivesc cratiță cu termometru bomboane, se aduce amestecul la fierbere,și se fierbe până latermometru registre 290 F, 3-4 minute.
Folosind o spatulă rezistentă la căldură, amestecați înpistachios, unt și sare kosher (siropul se va prinde inițial, dar se va topi pe măsură ce se încălzește înapoi). Continuați să gătiți sirop, agitând adesea, până când termometrul înregistrează 300 de fși fisticul de fși sunt maro auriu, 3-4minute. Caramelul trebuie să fie maro pal(se va întuneca ușor pe măsură ce se răcește).
Presărați bicarbonat de sodiu și amestecați repedepentru a amesteca bine caramelul (amesteculva bule energic).
Se toarnă imediat caramelul pe foaia de copt pregătită și, folosind un patula rezistent la căldură, se întinde rapid cât mai subțirecât mai mult posibil.
Presărați sare de mare și lăsați caramelul să se răcească complet. Spargeți fragilbucăți. Faceți înainte: fragil poate fi făcut1 săptămână înainte. Depozitați etanș între foide hârtie pergament (pentru a preveni lipirea)la temperatura camerei.