Fingerling Galettes De Cartofi Cu Arpagic Cr Și Fra FRA Și Afumat
Fingerling galettes de cartofi cu arpagic Cr și Fra FRA și fromat fromat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la finecooking.com are 58 de fani. Un amestec de CR aproxormme fra aprox. che, coaja de lamaie, arpagic, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de yummy. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Galete de conopida cu Chipotle Crincormme fra aprox. che, Farfurii De Cartofi Cu Somon Afumat Și Creme Fraiche, și Latkes De Cartofi Cu Păstrăv Afumat Și Creme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.tapetați o foaie de copt cu margini cu o căptușeală de copt antiaderentă sau pergament. Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați cartofii pe lungime în felii groase de 1/16 inci. Înmuiați cele mai frumoase 40 de felii, cele mai uniforme, într-un castron mare cu apă rece până când sunt flexibile, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Puneți-le într-un castron mediu și aruncați cu uleiul, 1 linguriță. sare și1 / 2 lingurițe. pepper. Ventilați 10 felii de cartofi într-un cerc de 6 inci (ca o floare) pe foaia pregătită. Repetați cu feliile de cartof rămase pentru a face 4 cercuri individuale. Acoperiți cartofii cu pergament și puneți o altă foaie de copt deasupra pentru a menține cartofii plat.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scoateți foaia de copt superioară și pergamentul și continuați să gătiți până când sunt crocante și rumenite, încă 15 până la 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, bateți crme frache, 1-1/2 Tbs. dintre arpagic, coaja de lămâie, 1/8 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Transferați cu grijă galetele de cartofi pe farfurii individuale.
Așezați o felie de păstrăv pe un cerc de cartofi.
Adăugați o bucată de crme frache, apoi o altă felie de păstrăv, o altă bucată de crme frache și o felie finală de păstrăv. Se acoperă cu o păpușă mică de crme frache și se ornează cu o parte din arpagicul rămas și o măcinare de piper. Repetați cu galetele rămase, păstrăvul, crme frache, arpagicul și piperul.
10, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
10, Grăsimi Polinesaturate