Final Noroi Plăcintă

Final Noroi Plăcintă
Ultimate Mud Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 572 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, firimituri de napolitane de ciocolată, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit.

Instrucțiuni

1
1 poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălzițicuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un piedan de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
2 pentru a face crusta, combinați firimiturile, topiteunt și zahăr într-un castron mediu până se umezesc.Apăsați ferm și uniform în tigaia pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți până când crusta este setată și miroase a prăjituri calde, aproximativ 12 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
3 pentru a face umplutura, într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți 2 1/2 căni din jumătate și jumătate, zahăr și sare, amestecând des pentru a dizolva zahărul,până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă într-un vas termorezistent. Clătiți cratița.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
4 într-un castron mic, presărați amidonul de porumbrămânând 1/2 cană jumătate și jumătate și bateți până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu și treptatse amestecă în amestecul de amidon de porumb. Bateți treptat amestecul fierbinte jumătate și jumătate și reveniți la cratița clătită. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o spatula plata din lemn (pentru a pastra amestecul de la ars), pana ajunge la fierbere.Reduceți căldura la mediu-scăzut și lăsați amesteculbule, amestecând constant, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți de pe foc, adăugați ciocolata, untul și vanilia și amestecați până când ciocolata se topește complet. Strecurațiprintr-o sită de sârmă într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă umplutura în crusta răcită și se preseazăînfășurare de plastic direct pe umplutură pentru a împiedica formarea unei pieli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10
Lăsați să se răcească complet. Refrigerați până la umplereeste răcit și setat, cel puțin 2 ore.
11
6 pentru a face toppingul, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia într-un castron mediu răcit cu un mixer electric setat la viteză mare până la rigidizare. Descoperă plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Întindeți și rotiți toppingul peste umplutură.(Dacă doriți, transferați frișca într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea și introduceți crema peplăcintă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
13
Presărați plăcinta cu firimituri de prăjituri. Slice și servechilled.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
14
Adaptat din mâncăruri cu diamante de Julie Loria (Lyons Press / 24,9 USD
15
Extrase copyright 2011 de Julie Loria, cu permisiunea Lyons Press
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista