Final Noroi Plăcintă
Ultimate Mud Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 572 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, firimituri de napolitane de ciocolată, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit.
Instrucțiuni
1 poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălzițicuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un piedan de 9 inci.
2 pentru a face crusta, combinați firimiturile, topiteunt și zahăr într-un castron mediu până se umezesc.Apăsați ferm și uniform în tigaia pentru plăcintă.
Coaceți până când crusta este setată și miroase a prăjituri calde, aproximativ 12 minute. Se răcește complet.
3 pentru a face umplutura, într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți 2 1/2 căni din jumătate și jumătate, zahăr și sare, amestecând des pentru a dizolva zahărul,până la fierbere.
Se toarnă într-un vas termorezistent. Clătiți cratița.
4 într-un castron mic, presărați amidonul de porumbrămânând 1/2 cană jumătate și jumătate și bateți până se dizolvă.
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu și treptatse amestecă în amestecul de amidon de porumb. Bateți treptat amestecul fierbinte jumătate și jumătate și reveniți la cratița clătită. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o spatula plata din lemn (pentru a pastra amestecul de la ars), pana ajunge la fierbere.Reduceți căldura la mediu-scăzut și lăsați amesteculbule, amestecând constant, timp de 1 minut.
Scoateți de pe foc, adăugați ciocolata, untul și vanilia și amestecați până când ciocolata se topește complet. Strecurațiprintr-o sită de sârmă într-un castron curat.
Se toarnă umplutura în crusta răcită și se preseazăînfășurare de plastic direct pe umplutură pentru a împiedica formarea unei pieli.
Lăsați să se răcească complet. Refrigerați până la umplereeste răcit și setat, cel puțin 2 ore.
6 pentru a face toppingul, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia într-un castron mediu răcit cu un mixer electric setat la viteză mare până la rigidizare. Descoperă plăcinta.
Întindeți și rotiți toppingul peste umplutură.(Dacă doriți, transferați frișca într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea și introduceți crema peplăcintă.)
Presărați plăcinta cu firimituri de prăjituri. Slice și servechilled.
Adaptat din mâncăruri cu diamante de Julie Loria (Lyons Press / 24,9 USD
Extrase copyright 2011 de Julie Loria, cu permisiunea Lyons Press