Fileurile de busuioc de roșii Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 177 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.53 pe portie. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tilapia De Busuioc De Roșii, Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc, și Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În vasul superficial, combinați sucul de lămâie, coaja și uleiul. Scufundați fileurile în amestecul de lămâie întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Suc De Lămâie
Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Presărați busuioc, sare și piper peste fileuri. Puneți roșiile peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Busuioc
4
Se presară cu brânză. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.