Fileuri De Busuioc De Roșii Tilapia
Fileurile de busuioc de roșii Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 177 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.53 pe portie. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tilapia De Busuioc De Roșii, Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc, și Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În vasul superficial, combinați sucul de lămâie, coaja și uleiul. Scufundați fileurile în amestecul de lămâie întorcându-se pentru a acoperi.
Se pune în vasul de copt.
Presărați busuioc, sare și piper peste fileuri. Puneți roșiile peste fileuri.
Se presară cu brânză. Acoperiți cu folie.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.