Această rețetă face 2 porții cu 179 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea fileului unic cu brânză ar putea fi o remarcabilă pescatarian rețetă pentru a încerca. Dacă aveți piper cayenne, ceapă, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați File de talpă Mykonos, File de copt de talpă, și File de talpă într-un sos de ulei pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.