Filet mignon cu sos de piper-portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 43 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, boabe de piper ambalate în saramură, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet Mignon cu sos de boabe de piper, Filet Mignon cu sos de muștar cu boabe de piper, și Filet mignon cu coacăz roșu-sos de boabe de piper verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 6 minute). Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați ceapa, coriandrul, boabele de piper, usturoiul și uleiul într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați amestec de suc de portocale, semințe de susan și 1/2 linguriță de sare; puls pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Semințe De Susan
Sare
5
Pentru a pregăti fripturi, presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
Carne De Vită
6
Așezați fripturile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.