Filet de vită cu usturoi și rozmarin

Filet de vită cu usturoi și rozmarin
Filetul de vită cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 730 calorii, 43G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Încercați Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, Friptură de vită cu usturoi și rozmarin, și Filet De Porc Cu Rozmarin De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Se pune într-o tigaie; se presară uniform cu piper și se lasă să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Coaceți la 500 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Temperatura mai scăzută la 375; coaceți încă 20 de minute sau la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați filetul să stea cu 10 minute înainte de feliere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista