Filet de vită carbonizat cu orz prăjit Cacio e Pepe și Pesto de năsturel

Filet de vită carbonizat cu orz prăjit Cacio e Pepe și Pesto de năsturel
Filet de vită carbonizat cu orz prăjit Cacio e Pepe și Pesto de năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 834 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ulei de olie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 40 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cacio e Pepe cu o singură oală, Cacio e Pepe, și Cacio e Pepe.

Instrucțiuni

1
Acoperiți orzul cu apă cu 2 inci într-o oală medie și adăugați o linguriță de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până când orzul este fraged, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge, se clătește sub apă rece și se lasă deoparte. Orzul poate fi gătit cu până la 3 zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Pentru pesto, așezați verdeața, usturoiul, nucile, 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de brânză Pecorino Romano în vasul unui robot de bucătărie sau blender. Procesați până când se formează o pastă. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
VerziiVerzii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Frecați carnea de vită cu 1 linguriță de ulei și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Încălziți o tigaie din fontă sau o tigaie la grătar la foc mare până când fumați ușor, apoi adăugați carne de vită. Gatiti, intorcandu-va frecvent, pana se rumeneste bine pe toate partile si un termometru de citire instant introdus in partea cea mai adanca a carnii Inregistreaza 120 litri F pentru mediu rar sau 130 litri F pentru mediu, aproximativ 10 minute in total (reduceti caldura daca carnea ameninta sa arda sau fumatul este excesiv inainte de a ajunge la temperatura terminata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
În timp ce carnea se odihnește, faceți orzul cacio e pepe. Ștergeți tigaia și adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline. Reveniți la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
OrzOrz
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați orz și 2 lingurițe de piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând frecvent, până când orzul este prăjit și ușor rumenit, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
OrzOrz
9
Se ia de pe foc și se împrăștie restul de 2 linguri de Pecorino deasupra. Se amestecă în orz, permițând căldurii reziduale să se topească. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
PecorinoPecorino
OrzOrz
10
Pentru a servi, împărțiți orzul în două boluri puțin adânci. După ce carnea s-a odihnit, tăiați-o în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Așezați deasupra orzului. Puneți una sau două linguri de pesto peste carne și acoperiți cu niște piper negru proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
OrzOrz
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista