Filet de vită carbonizat cu orz prăjit Cacio e Pepe și Pesto de năsturel
Filet de vită carbonizat cu orz prăjit Cacio e Pepe și Pesto de năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 834 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ulei de olie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 40 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cacio e Pepe cu o singură oală, Cacio e Pepe, și Cacio e Pepe.
Instrucțiuni
Acoperiți orzul cu apă cu 2 inci într-o oală medie și adăugați o linguriță de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până când orzul este fraged, 35 până la 45 de minute.
Se scurge, se clătește sub apă rece și se lasă deoparte. Orzul poate fi gătit cu până la 3 zile în avans.
Pentru pesto, așezați verdeața, usturoiul, nucile, 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de brânză Pecorino Romano în vasul unui robot de bucătărie sau blender. Procesați până când se formează o pastă. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Frecați carnea de vită cu 1 linguriță de ulei și condimentați generos cu sare și piper.
Încălziți o tigaie din fontă sau o tigaie la grătar la foc mare până când fumați ușor, apoi adăugați carne de vită. Gatiti, intorcandu-va frecvent, pana se rumeneste bine pe toate partile si un termometru de citire instant introdus in partea cea mai adanca a carnii Inregistreaza 120 litri F pentru mediu rar sau 130 litri F pentru mediu, aproximativ 10 minute in total (reduceti caldura daca carnea ameninta sa arda sau fumatul este excesiv inainte de a ajunge la temperatura terminata).
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
În timp ce carnea se odihnește, faceți orzul cacio e pepe. Ștergeți tigaia și adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline. Reveniți la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați orz și 2 lingurițe de piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând frecvent, până când orzul este prăjit și ușor rumenit, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se împrăștie restul de 2 linguri de Pecorino deasupra. Se amestecă în orz, permițând căldurii reziduale să se topească. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper după dorință.
Pentru a servi, împărțiți orzul în două boluri puțin adânci. După ce carnea s-a odihnit, tăiați-o în felii de 1/2 inch.
Așezați deasupra orzului. Puneți una sau două linguri de pesto peste carne și acoperiți cu niște piper negru proaspăt crăpat.