Filet de vită argentinian cu scândură de stejar cu sos Chimichurri

Filet de vită argentinian cu scândură de stejar cu sos Chimichurri
Reteta muschiulet de vita cu stejar argentinian cu sos Chimichurri ar putea satisface pofta ta sud-americana in aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 201 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de mentă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Argentinian Cu Scândură De Stejar Cu Sos Chimichurri, Friptură argentiniană cu sos de pătrunjel: Carne y Chimichurri, și Filet De Vită Sous Vide Cu Sos De Rucola Chimichurri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scufundați și înmuiați scândura în apă 1 oră; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Pregătiți grătarul, încălzind o parte la mediu și o parte la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Pentru a pregăti friptura, presărați fripturile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați scândura pe grătar la foc mare; grătar 5 minute sau până când este ușor carbonizat. Întoarceți cu grijă scândura; treceți la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați friptura pe partea carbonizată a scândurii. Acoperiți și grătiți 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pentru a pregăti sosul, combinați pătrunjelul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se servește cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista