Filet De Porc Teriyaki

Filet De Porc Teriyaki
Reteta Teriyaki muschiulet de porc este gata în aproximativ 1 oră și 6 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 588 calorii. Pentru $ 4.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sherry, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Teriyaki, Filet De Porc Teriyaki, și Filet De Porc Teriyaki pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 6 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista