Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și primal rețete pentru cutia dvs. de rețete, muschiulet de porc cu prune și jicama Relish ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.26 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați serrano chile, miere, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet de porc smucit cu gust de ananas-prune, Filet De Porc Sărat În Stil Spaniol, și Muschiulet de porc cu mere Jicama Slaw.
Instrucțiuni
1
Combinați 8 căni de apă rece și 1/2 cană de sare într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci, amestecând până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați carne de porc în saramură; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scurgeți carnea de porc; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Periați carnea de porc cu ulei; se presară cu 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Așezați carnea de porc pe grătar; grătar 15 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
7
Scoateți carnea de porc de pe grătar; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Tăiați bobul în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Combinați restul de 1/4 linguriță de piper, prune și următoarele 7 ingrediente (prin chile); aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
10
Serviți gust cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ