Filet De Porc Picant Din Africa De Nord

Filet De Porc Picant Din Africa De Nord
Filetul de porc picant din Africa de Nord ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 257 calorii. Un amestec de sambal oelek, chimen măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Amestec De Condimente Din Africa De Nord, Pui Din Africa De Nord, și Chiftele Din Africa De Nord.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeiul gras, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri suc, sambal oelek, 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță chimen, coriandru și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
Ardei GrasArdei Gras
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Așezați harissa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați iaurtul, menta, 1 lingură de suc și 1 linguriță de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
ChimenChimen
SucSuc
MentăMentă
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
8
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați carne de porc la harissa, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Carne De PorcCarne De Porc
10
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie; periați cu harissa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 425 timp de 11 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute; tăiați transversal în 12 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește cu sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. MAN Family Wines Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
MAN family Wines Pinotage
MAN family Wines Pinotage
Un amestec de 86% Pinotage, 12% Shiraz și 2% Viognier.Ambalat cu arome pline de fructe roșii, note de condimente de scorțișoară și nucșoară și taninuri moi, acest vin ar trebui să se împerecheze bine cu majoritatea cărnii roșii sau a păsărilor de curte. Aromele dulci de fructe de Pinotage îl fac un meci ideal pentru curry picant. Un stil modern de Pinotaj. Serviți la o temperatură rece a camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiafrican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista