Filet de porc glazurat cu piersici și muștar la grătar

Filetul de porc glazurat cu piersici și muștar la grătar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, conserve de piersici, filete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Glazurat Cu Piersici-Muștar, Pachet de folie de filet de porc glazurat cu piersici la grătar cu cartofi, și Filet de porc cu muștar de miere de piersici.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă, amestecați ingredientele pentru marinată.
Adăugați carne de porc; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând carnea de porc ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 8 ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada.
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 20 până la 25 de minute, perindând ocazional cu marinată și rotind o dată, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
În cratița de 1 litru, încălziți marinada rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Tăiați carnea de porc în felii; serviți cu marinată.