Filet De Porc Glazurat Cu Ghimbir

Filet De Porc Glazurat Cu Ghimbir
Filetul de porc glazurat cu ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, filete de porc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Glazurat Cu Ghimbir, Filet De Porc Glazurat Cu Smochine, și Filet De Porc Glazurat.

Instrucțiuni

1
Așezați filetele de porc pe un suport ușor uns într-o tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se presară uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Combinați conservele și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
4
Se întinde uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Carne De PorcCarne De Porc
5
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Cotlete de porc glazurate cu ghimbir: înlocuiți Cotletele de porc cu OS de 6 (1/2-inch grosime) (aproximativ 2 1/2 lire sterline). Se fierbe 6 inci de la căldură timp de 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase în Cotlet De PorcOase în Cotlet De Porc
Cotlet De PorcCotlet De Porc
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Face 6 porții. Pregătire: 8 min., Se fierbe: 5 min.,
12
Coaceți: 10 min., Stand: 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista