Filet cu sos Bearnaise

Filet cu sos Bearnaise
Muschiulet cu sos Bearnaise ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 356 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Muschi maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B, Muschi maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B, și Filet la grătar cu unt de Bearnaise.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea și piperul de usturoi; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de feliere.
5
Între timp, într-o cratiță, combinați oțetul, ceapa verde, tarhonul și piperul; aduceți la fierbere. Tulpina, rezervând lichid; aruncați ceapa verde și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Puneți gălbenușurile de ou într-o cratiță grea. Se amestecă treptat în apă, amestec de oțet, sare și cayenne. Gatiti si amestecati pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Adăugați unt, câte 1 lingură la un moment dat, până când amestecul s-a îngroșat și ajunge la 160 CP, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
8
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Tăiați friptura în felii subțiri;serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură de filet. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista