Filet cu Gorgonzola picantă-unt de nuci de pin-ierburi

Filet cu Gorgonzola picant-unt de nuci de pin-ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 238 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână file de filet de vită, pătrunjel, gorgonzola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fripturi de filet cu unt de Gorgonzola, Fripturi de tigaie cu unt de plante Gorgonzola, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Așezați untul înmuiat, brânza Gorgonzola, cimbru, rozmarin, pătrunjel, fulgi de ardei roșu, usturoi și nuci de pin în vasul unui robot de bucătărie. Puree până se încorporează, gustă, apoi condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentați fripturile pe toate părțile cu sare și piper. Grătar la coacerea dorită pe grătarul preîncălzit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Pentru a servi, acoperiți fiecare cu aproximativ 2 linguri de unt.