File de pește în pergament cu sparanghel și portocaliu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați fileuri de pește în pergament cu sparanghel și portocală. Această rețetă servește 4. O porție conține 562 calorii, 67g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $7.88 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de frunze de tarhon, file de pește, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați File De Pește În Pergament Cu Sparanghel Și Portocaliu, File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline, și File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați pergamentepătrate pe suprafața de lucru. Ungeți generos jumătate din fiecare pătrat de pergament; top jumătate untată din fiecare cu 1 file de pește.
Presărați pește cu sare și piper; acoperiți fiecare file cu 3 frunze de tarhon, apoi 1 bucată de unt. Aranjați sparanghelul în jurul fiecărui file de pește; se toarnă 1 lingură de suc de portocale peste fiecare. Îndoiți pergamentul peste pește și sparanghel, plierea și sertizarea marginilor strâns pentru a sigila și a închide complet umplutura.
Așezați pe 2 foi de copt cu margini, distanțate. do ahead poate fi făcut cu 4 ore înainte. Chill.
Coaceți pachetele de pește 17 minute. Glisați pachetele pe farfurii și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.