File De Pește De Lămâie-Dijon

File De Pește De Lămâie-Dijon
Fileurile de pește Lemon-Dijon necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, suc de lămâie, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fileuri De Pește Ww Dijon - 2 Puncte., Fileuri De Pește Cu Sos De Lămâie, și Fileuri De Pește Cu Lămâie Cochetă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit; periați peștele cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Coaceți la 400 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
În timp ce peștele se coace, combinați arpagic, maioneză și muștar, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
PeștePește
4
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
5
Coaceți 3 minute suplimentare sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista