File de fripturi de vită cu sos de hrean
Filetul de fripturi de vită cu sos de hrean necesită aproximativ 33 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ File de fripturi de vită cu sos de hrean, Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile, și File de vită cu piper negru cu cremă de hrean.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează carnea cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă cu mâner sigur pentru cuptor la foc mare. Dacă aveți o tigaie cu mâner din cauciuc, înfășurați mânerul de două ori cu folie de tablă pentru coacere.
Căutați carnea în tigaia antiaderentă foarte fierbinte pentru a carameliza carnea de vită, 3 minute pe fiecare parte.
Transferați la cuptor și gătiți cu 8 până la 15 minute mai mult pentru carnea medie rară până la bine făcută.
Într-o cratiță medie la foc mediu se topesc 2 linguri de unt.
Combinați untul topit cu făina și gătiți un minut mai mult.
Bateți în lapte. Îngroșați laptele până la consistența sosului, apoi amestecați hreanul, arpagicul și sarea și piperul.
Transferați sosul într-un vas de servit.
Scoateți carnea din cuptor și transferați-o într-un platou. Întoarceți tigaia pe plită la foc moderat și deglazați tigaia cu 1/2 cană Madeira sau sherry uscat.
Adăugați untul de lingură rămas în tigaie și turnați picăturile peste fripturi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.