File de Cod în sos picant de roșii

File de Cod în sos picant de roșii
Fileurile de Cod în sos picant de roșii este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian felul principal. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 22g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ciuperci, ceapă, țelină și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este destul de bun. Rețete similare includ Fileuri Picante De Cod Prăjite La Cuptor, File de Cod cu roșii și spanac, și File de Cod cu sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Aranjați pește într-un 1-1 / 2-qt. vas pentru microunde acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; se toarnă peste pește. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru fileurile de Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista