Fiesta Dip Brânză La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Fiesta cu brânză la cuptor. Această rețetă servește 40. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, patru brânzeturi, crema knudsen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Rezervați 1/4 cană de brânză mărunțită.
Adăugați brânza mărunțită rămasă în crema de brânză împreună cu ardeii iute, 1/2 cană smântână și ardei roșu măcinat; se amestecă bine.
Răspândiți amestecul de brânză cremă pe fundul 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până când scufundarea este încălzită și ușor rumenită în jurul marginii. Se acoperă cu smântână rămasă, brânză mărunțită rezervată, ardei grași tocați și coriandru înainte de servire.