Fierbinte Cruce Chifle

Fierbinte Cruce Chifle
Hot Cross Buns ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 242 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Un amestec de gălbenuș de ou, scorțișoară, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fierbinte cruce chifle, Chifle Fierbinți! Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați laptele, drojdia și 1 linguriță de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați amestecul să stea 5 minute sau până se spumează.
3
Într-un castron mare cernem împreună făina, ienibaharul, scorțișoara, sarea și restul de 1/2 cană zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați untul în bucăți și cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie amestecați în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Bateți ușor 1 ou întreg cu gălbenușul de ou. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și turnați amestecuri de drojdie și ouă, coacăze, stafide și zesturi. Se amestecă amestecul până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
CoacăzeCoacăze
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
StafideStafide
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați aluatul pe o suprafață făinoasă și cu mâinile făinoase frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Transferați aluatul într-un castron mare uns și întoarceți-l pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați aluatul să crească, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Unt 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Pe o suprafață făinoasă cu mâinile făinoase frământați aluatul scurt și formați-vă în două bușteni lungi de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Tăiați fiecare buștean transversal în 12 bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o bilă și aranjați aproximativ 1 1/2 inci pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Lăsați chiflele să crească, acoperite, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
În timp ce chiflele cresc, bateți ușor oul rămas cu zahăr superfin pentru a face o glazură de ou. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, întindeți aluatul de patiserie într - un dreptunghi de 20 x 6 inci (aproximativ 1/8 inch grosime). Cu un cuțit ascuțit tăiat dreptunghi transversal în benzi de 1/8 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
14
Ungeți chiflele cu glazură de ou și aranjați 2 benzi de patiserie peste centrul fiecărui coc pentru a forma o cruce. Tăiați capetele benzilor de patiserie la același nivel cu fundul chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
OuăOuă
15
Coaceți chiflele în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Transferați chiflele într-un suport pentru a se răci ușor. Chiflele pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și congelate, învelite în folie și puse într-o pungă de plastic sigilabilă. Decongelați chiflele și reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Serviți chiflele calde sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Revista