Hot Cross Buns ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 242 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Un amestec de gălbenuș de ou, scorțișoară, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fierbinte cruce chifle, Chifle Fierbinți! Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic amestecați laptele, drojdia și 1 linguriță de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați amestecul să stea 5 minute sau până se spumează.
3
Într-un castron mare cernem împreună făina, ienibaharul, scorțișoara, sarea și restul de 1/2 cană zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ienibahar
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați untul în bucăți și cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie amestecați în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Bateți ușor 1 ou întreg cu gălbenușul de ou. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și turnați amestecuri de drojdie și ouă, coacăze, stafide și zesturi. Se amestecă amestecul până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Coacăze
Gălbenuș De Ou
Stafide
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați aluatul pe o suprafață făinoasă și cu mâinile făinoase frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Transferați aluatul într-un castron mare uns și întoarceți-l pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați aluatul să crească, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Unt 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Pe o suprafață făinoasă cu mâinile făinoase frământați aluatul scurt și formați-vă în două bușteni lungi de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
10
Tăiați fiecare buștean transversal în 12 bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o bilă și aranjați aproximativ 1 1/2 inci pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Lăsați chiflele să crească, acoperite, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
12
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
În timp ce chiflele cresc, bateți ușor oul rămas cu zahăr superfin pentru a face o glazură de ou. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, întindeți aluatul de patiserie într - un dreptunghi de 20 x 6 inci (aproximativ 1/8 inch grosime). Cu un cuțit ascuțit tăiat dreptunghi transversal în benzi de 1/8 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Aluat De Patiserie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuțit
14
Ungeți chiflele cu glazură de ou și aranjați 2 benzi de patiserie peste centrul fiecărui coc pentru a forma o cruce. Tăiați capetele benzilor de patiserie la același nivel cu fundul chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Rola
Ouă
15
Coaceți chiflele în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până devin aurii, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Transferați chiflele într-un suport pentru a se răci ușor. Chiflele pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și congelate, învelite în folie și puse într-o pungă de plastic sigilabilă. Decongelați chiflele și reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Folie De Aluminiu
17
Serviți chiflele calde sau la temperatura camerei.