Chifle cruce fierbinte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, lapte cald, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fierbinte cruce chifle, Chifle Cu Cruce Fierbinte! Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Adăugați untul, stafidele, oul, sarea și zahărul rămas; bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
(Keebler)
4
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 12 porții. Formați fiecare într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Punch
7
Așezați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți la 375 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Pentru glazură, combinați zahărul, untul, vanilia și laptele suficient pentru a obține o consistență a conductelor. Pipe un " X " pe partea de sus a fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos