Fiecare pesto cu ierburi
Fiecare pesto cu ierburi durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,38 USD per porție , primești un condiment care servește 8. O porție conține 221 de calorii , 7 g de proteine și 18 g de grăsime . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 60% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi pentru un cartof copt (pufos de fiecare dată când utilizați acest truc) , Pește-spadă cu sos de ierburi și friptură de coastă cu crustă de ierburi și sare .
Instrucțiuni
Amesteca migdalele si usturoiul intr-un robot de bucatarie pana se omogenizeaza.
Adăugați spanacul, brânza, ierburile, coaja de lămâie și sucul de lămâie în robotul de bucătărie. Amestecă ierburile suficient pentru a se amesteca, aproximativ 3 secunde.
Adăugați uleiul de canola și uleiul de măsline în timp ce robotul de bucătărie este la o temperatură scăzută. Asezonați cu sare și piper. Amestecați până la consistența dorită.
Transferați pesto-ul într-un bol de servire.
Asezati rosiile tocate peste crostini daca folositi si acoperiti cu pesto. Orice pesto rămas trebuie pus într-un castron și acoperit cu folie de plastic. Apăsați folia de plastic chiar deasupra pesto-ului și puneți la frigider.