Fidea în bulion picant de iarbă de lămâie
Fidea în bulion picant de iarbă de lămâie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $5.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 539 calorii. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, bulion de legume, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tăiței Soba în bulion de pui cu lămâie-ghimbir, Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir, și Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie.
Instrucțiuni
Clătiți iarba de lămâie; tăiați și aruncați vârfurile dure și capetele rădăcinii. Îndepărtați și aruncați straturile exterioare grosiere, apoi zdrobiți partea interioară fragedă cu partea plată a unui cuțit mare. Tăiați grosolan 1/4 cană de frunze de coriandru, rezervând tulpini (economisiți frunze suplimentare pentru alte utilizări).
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri, combinați bulion, iarbă de lămâie zdrobită, tulpini de coriandru, 1/4 cană de ceapă verde, ghimbir, ardei iute, usturoi și boabe de piper. Aduceți la foc mic la foc mare; acoperiți, reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți 30 de minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare peste un castron mare; aruncați solidele.
Între timp, într - o altă tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute.
Împărțiți tăiței între două boluri mari de supă și bulion de oală peste tăiței.
Se presară coriandru tocat și 1/4 cană de ceapă verde rămasă.